13 april 2020 – aankondiging

Komopjuh! Lust®um

Op 2e Paasdag 2020, maandagmiddag 13 april viert Komopjuh! haar
5e verjaardag in Brasserie Park
- Blauwe Vogelzaal  (van Diepeningenlaan 2, Leiderdorp).
U bent van harte uitgenodigd.

Komopjuh! werd in 2014 opgericht (als ROTopjuh! naar inspirator Jan Rot). In 2019 bestonden zij dus vijf jaar. In 2019 kwam het er niet van om deze verjaardag te vieren, maar van uitstel komt deze keer geen afstel.

Komopjuh! zingt alleen in het Nederlands, maar brengt geen enkel Nederlands nummer.

Zij zingen vertalingen/hertalingen van hits die vaak in het Engels geschreven zijn, de originelen hebben stuk voor stuk in de hitparade gestaan. Zij maken gebruik van hertalingen van Jan Rot, The Kik, Ans Bouter, Martijn Prins en Bob de Jong (de laatste drie zijn uitgenodigd voor dit feestje).

Komopjuh brengt nummers die het verhaal brengen over het leven, de liefde, de ontrouw en de scheiding. De meest recente hertalingen zijn hertaald van Engels naar Nederlands, van een buitenlandse setting naar een Nederlandse setting, bovendien zijn de teksten omgezet naar deze tijdsgeest. Zo’n tekst uit de jaren 60 kan dan ineenst gaan over  Tinder, YouTube of de in onze tijd immer populaire sportschool. Deze nummers doorspekt met humor en een knipoog naar het origineel, worden met gevoel voor theater, vaak meerstemmig gepresenteerd.

Op deze 2e paasdag brengt Komopjuh! veel nieuw repertoire. Uiteraard blijven ook de echte favorieten van het eerste uur, gewoon omdat het leuk is.

Voor deze unieke middag worden geen kaartjes verkocht – het is VRIJE INLOOP in Brasserie Park deze middag. U bent tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom, Komopjuh! zal tijdens deze middag een aantal malen optreden, maar ook zeker de tijd nemen om met de bezoekers te proosten op de muziek, het leven en de liefde. Die zij zo graag bezingen.

Download deze informatie als printbare file