5 november 2023 – aankondiging

Komopjuh! zingt 10 jaar in ons moers taal!

Op zondag 5 november viert Komopjuh! haar 10e verjaardag
in de oefenruimte van Tamarco - (Van der Marckstraat 19-B  Leiderdorp)

Je bent van harte uitgenodigd.

Komopjuh! werd in 2013 opgericht (als ROTopjuh! naar Jan Rot).
Wij zingen alleen in het Nederlands, maar brengen  geen enkel Nederlands nummer. Wij zingen vertalingen/hertalingen van hits die vaak in het Engels geschreven zijn, de originelen hebben stuk voor stuk in de hitparade gestaan.

We maken gebruik van hertalingen van o.a. Jan Rot, Ans Bouter, Martijn Prins en Bob de Jong.

Komopjuh! zingt onder meer nummers die het verhaal uitdragen over het leven, de liefde, de ontrouw en de scheiding. De meest recente nummers in het repertoire zijn hertaald van Engels naar Nederlands, van een buitenlandse setting naar een Nederlandse setting, bovendien zijn de teksten omgezet naar deze tijdsgeest. Zo’n tekst uit de jaren 60 kan dan ineens gaan over  Tinder, YouTube of de in onze tijd immer populaire sportschool. Deze nummers doorspekt met humor en een knipoog naar het origineel, worden met gevoel voor theater, vaak meerstemmig gepresenteerd. Op deze zondag brengen wij veel nieuw repertoire. Uiteraard blijven ook de echte favorieten van het eerste uur, gewoon omdat het leuk is.

Omdat wij een grote aanloop verwachten en er bij in de oefenruimte bij Tamarco maar 100 bezoekers naar binnen kunnen, moeten wij helaas kaartjes verkopen – deze kosten € 5,00 per stuk en kunnen binnen worden omgezet in wat leuks en wat lekkers.

De zaal gaat open om 14.30 optreden start om 15.00 uur. Wij zullen tijdens deze middag een aantal malen optreden, maar ook zeker de tijd nemen om met de bezoekers te proosten op de muziek, het leven en de liefde; die wij zo graag bezingen. Rond 17.30 verwachten wij met u aan de borrel te kunnen.

Ben jij erbij?

Reservereer kaartjes via:
mail: info@komopjuh.nl
telefoon: 0624 225 635 (Bob)
telefoon: 0654 994 660 (Annemiek)

Download deze informatie als printbare file