Leden van Komopjuh!

De setting van Komopjuh! sinds begin 2016
in analfabetische volgorde...

Annemiek

Zangeres, muzikaal geweten, aanstichtster van meerstemmigheid,  speelt de melodica (blaaspiano). Wordt regelmatig waargenomen in een strakke leren legging. Op het toneel de partner van Ger, in het ware leven de partner van Rob en eigenaar van Things2Do managementondersteuning en kleine evenementen.

Bob

Zanger,  hertaler, organisator, webmaster en niet onverdienstelijk kazoospeler. Maakt tijdens de optredens het verhaal van het leven en de liefde rond en praat de nummers aan elkaar. Op toneel de partner van Ineke, in het ware leven van Jeroentje en directeur van LightSaver Europe

Bram

Speelt slaggitaar, een creatieve geest die zich altijd terdege voorbereidt op de repetities. Wij hebben ondervonden dat Bram zelf ook graag zingt, en meer repertoire uit het hoofd kent dan ons allen lief is. In het dagelijks leven is Bram getrouwd met Rien en werkt als  analist en vakspecialist in organische chemie. 

Ger

Zanger, onze Jerommeke die keer op keer trouwt met, en dan weer gaat scheiden van Annemiek. Vervoert van alles richting een optreden. In het ware leven partner van Ineke en heeft een carrière die zeker en vast in de lift zit.

Ineke

Zangeres, alt en (strenge) penningmeesteres. Draagt trouw (samen met Ger) zorg voor de benodigde fourage voor de repetities.  Op toneel de partner van Bob, in het ware leven de partner van Ger en werkzaam als administratief medewerkster. 

Jeroentje

Zangeres, sopraan. Probeert tijdens de voorstelling Nick een beetje in bedwang te houden, lukt meestal niet. Heeft iets met neusvleugels. In het ware leven partner van Bob en eigenaar van The Trail, praktijk voor natuurgeneeskunde. 

Lia

Zangeres, alt en mobiele pleeg. Op het toneel de partner van Ton. Over het ware leven kunnen wij hier helaas geen uitlatingen doen. Wel legt zij voor haar werk in de mobiele dialyse vele kilometers af. 

Kees

Bassist, speelt met overgave een strakke baslijn. Hij is in 2015 muzikaal 'gered' van zijn zolderkamer en speelt nu met het grootste plezier in de begeleiding van de zanggroep. In het dagelijks leven is Kees getrouwd met Daniëlle en doet hij in (sociale) verzekeringen. Je kunt hem ook zo maar tegenkomen op de racefiets, al dan niet met een tennistas op zijn rug.

Nick

Zanger, ADHD'er altijd bereid om een optreden op te luisteren met verrassingen, niet alleen voor het publiek, maar zeker ook voor de groep zelf. 'never a dull moment'  op het toneel verliefd op Jeroentje. Nick is in het ware leven getrouwd met Mia, samen runnen ze een kledingzaak Panic Fashion in de Leidse Stevenshof.

Rob

Gitarist, op de meest uiteenlopende modellen, onze mecanicien, en trotse eigenaar van een geluidsinstallatie die af en toe moet worden ingezet. In het ware leven getrouwd met Annemiek speelt zeer regelmatig pro deo in verschillende tehuizen in de omgeving met zijn drie-mans formatie 'Geen Idee'.

Ton

Zanger, performer, altijd lekker strak in de timing. Niet onhandig gezien het enthousiasme van de anderen. Op het toneel partner van Lia (je moet ze samen eens zien...) in het ware leven getrouwd met Marieke, verdient de kost in de vishandel ( ...niets van te ruiken tijdens de repetities).